3 Вересня 2020 р.

Впровадження пРРО. Підсумки за серпень 2020 року.

news-img1

Шановні користувачі!


Пресслужба Державної податкової служби України інформує, що протягом серпня 2020 року під час здійснення розрахункових операцій суб’єктами господарювання засобами пРРО передано до фіскального сервера ДПС для  фіскалізації (реєстрації) близько 13 млн розрахункових документів (електронних чеків).

Найбільша питома вага пРРО – близько 31 тис., або 96% застосовується у сфері фінансової діяльності, близько 0,5 тис. або 1,6 % пРРО – у сфері оптової та роздрібної торгівлі.

ДПС спостерігає щоденну динаміку приросту кількості зареєстрованих пРРО та чеків, що свідчить про зацікавленість суб’єктів господарювання у використанні пРРО.


Нагадаємо, що з 1 серпня 2020 року набули чинності норми щодо запровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій (пРРО).


Враховуючи, що обов’язок щодо застосування РРО та/або пРРО для усіх фізичних осіб-підприємців – платників єдиного податку ІІ-IV груп настає з 1 квітня 2021 року, розробники арт-Звіт Pro пропонують сучасну альтернативу використання апаратного РРО – Арт-Звіт пРРО, фіскалізація чеків в якому здійснюється через АРІ фіскального сервера ДПС.

Наразі розробником створено умови для тестування користувачами цього програмного рішення.


Функціональні можливості Арт-Звіт пРРО, приклади його використання та методи інтеграції з обліковими системами наведено на сторінці нашого сайту Переваги – пРРО.

Вас може зацікавити