10 Травня 2022 р.

Затверджено форму податкової декларації платника єдиного податку третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні

news-img1

Шановні користувачі!


ДПС України на своєму сайті оприлюднила Наказ Міністерства фінансів України від 26.04.2022 № 124 “Про затвердження форми податкової декларації платника єдиного податку третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні”, яким затверджено форму податкової декларації платника єдиного податку третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні.


Чекаємо на оприлюднення на сайті ДПС України форматів та схем контролю для шаблонів форм податкової декларації платника єдиного податку третьої групи на період дії воєнного, надзвичайного стану в Україні для подачі в електронному вигляді.


Платники єдиного податку 3 групи зі ставкою 2% доходу зобов’язані подати до контролюючого органу податкову декларацію платника єдиного податку у строки, встановлені для місячного податкового (звітного) періоду.

Граничний термін подання податкової декларації платника єдиного податку третьої групи з особливостями оподаткування за квітень припадає на 20 травня 2022 року.

Вас може зацікавити