3 Листопада 2020 р.

Щедрий листопад

news-img1

Шановні користувачі!


Цього року листопад дійсно щедрий!

Адже з 2 листопада ми запустили в продаж новий тип ліцензії «Сервіс Арт-Звіт пРРО для реєстрації електронних чеків» з метою надання права суб’єктам підприємницької діяльності реєструвати електронні чеки.

Сервіс Арт-Звіт пРРО реалізовано згідно вимог українського законодавства у сфері реєстрації розрахункових операцій та являє собою SOAP-сервіс, який встановлюється на сервер з операційною системою Windows та здійснює реєстрацію електронних чеків у фіскальному сервері Державної податкової служби України з можливістю роботи каси в режимі онлайн/офлайн, формування Х- та Z-звіти у автоматичному режимі, фіскалізувати велику кількість електронних чеків та багато іншого.

Вартість пакетів становить:

  • пакет 100 чеків – 10,00 грн
  • пакет 1000 чеків – 90,00 грн

Даний тип ліцензії стане в нагоді для суб’єктів підприємницької діяльності, які мають велику кількість кас, зокрема приймають оплату за товари та послуги у безготівковій формі через платіжні системи, наприклад LiqPay, здійснюють обмін валют, тощо.

В даному випадку каси та SOAP-сервіс можуть бути встановлені на різних ПК.


Також з 2 листопада ціну на ліцензію “Модуль РРО” знижено на 70%, вартість ліцензії терміном дії на 1 рік становить всього 150,00 грн на 1 рік.

Акція триває до кінця листопада, тому поспішайте скористатися вигідною пропозицією.

Нагадаємо, ліцензія “Модуль РРО” надає можливість використовувати програму як програмний реєстратор розрахункових операцій для фіскалізації електронних чеків в Державній податковій службі України.

Фіскалізація чеків здійснюється за допомогою методів АРІ фіскального сервера. В рамках ліцензії користувач може друкувати фіскалізовані чеки або ж відправляти їх на емейл покупцю; робота каси здійснюється як в онлайн, так і офлайн режимах, передбачених законодавством. Обмін даними з обліковою системою, зокрема 1С, забезпечується завдяки зовнішній обробці для реєстрації чеків в 1С або ж методам взаємодії через СОМ-інтерфейс. Даний тип ліцензії є оптимальним для невеликих точок продажу з однією або декількома касами, розрахунки в яких здійснюються готівкою або банківською карткою через POS-термінал, та надає можливість спростити роботу касирів і пришвидшити обслуговування клієнтів.

Як результат, продавець має можливість сформувати, підписати та зареєструвати у фіскальному сервері ДПС України електронний чек, а покупець – отримати цей чек з фіскальним номером та QR-кодом на емейл, у мессенджер або ж його роздруківку на папері. В цьому варіанті рішення і каси і програмний реєстратор операцій встановлені на один ПК. Головною перевагою десктопного варіанту є встановлення програми на ПК, адже у разі виникнення проблем з інтернетом або відсутності з’єднання з фіскальним сервером контролюючого органу користувач без проблем може продовжувати реєструвати чеки в режимі офлайн впродовж 36 годин за сесію, 168 годин за місяць. Весь цей час чеки зберігатимуться локально, тобто безпосередньо у програмі. Програма присвоює їм фіскальні номери у межах офлайн сесії, після відновлення з’єднання всі чеки фіскалізуються автоматично на сервері контролюючого органу.

Обмін даними з обліковими системами, наприклад 1С, забезпечується за допомогою інтеграційних методів зовнішньої обробки для реєстрації чеків, методів взаємодії через СОМ-інтерфейс або ж простим імпортом довідника номенклатур товарів з csv-файлу. Опис всіх перелічених методів наявний у розділі “Інсталяції”.

Фішкою нашого рішення є зручний та доступний інструмент “Моніторинг РРО” для контролю реєстрації чеків по всім касам/точкам продажу/господарським одиницям підприємства. Завдяки вбудованому графічному аналізатору користувач має можливість швидко та у зрозумілому вигляді отримати інформацію, здійснювати моніторинг та аналіз діяльності підприємства. Даний інструмент стане в нагоді головному бухгалтеру та керівнику для прийняття зважених оперативних рішень.

Вас може зацікавити