1 Липня 2024 р.

Обмін РК(-) з контрагентами з використанням SWinED

news-img1

Шановні користувачі!


У зв’язку зі зверненнями користувачів щодо підтвердження дати отримання РК до ПН отримувачем (покупцем) товарів/послуг від їх постачальника на вимогу фіскального органу, інформуємо про наступне:

в програмі Арт-Звіт Pro обмін електронними документами (РК (-)) між контрагентами здійснюється через сервер ДПС з використанням електронного сервісу ДПС для обміну документів між контрагентами – Single Window of Electronic Documents (SWinED), АРІ якого знаходиться за посиланням: http://obmen.tax.gov.ua. Обмін на сервері здійснюється по прямому з’єднанню (протокол SOAP).

Обмін документами автоматично здійснюється через сервер ДПС, адреса якого http://obmen.tax.gov.ua/, і не вимагає від користувача додаткових налаштувань в програмі.

Для зручності користувачів додано інформацію про дату та час відправки документа (РК (-)) контрагентом через сервер ДПС в розділі “Накладні” (колонка «Дата відправки контрагенту»), що дає змогу підтвердити зафіксовані дату та час отриманої РК від постачальника в програмі.

Якщо з якихось причин доступ до сервісу ДПС для обміну документів між контрагентами закритий в Арт-Звіт Pro, рекомендуємо перевірити актуальний список сервісів, до яких повинен бути доступ для коректної роботи програми.

Вас може зацікавити