3 Січня 2021 р.

Ловіть знижку 70% на ліцензію “Модуль РРО” протягом січня 2021 року!

news-img1

Шановні користувачі!


Раді Вам повідомити, що акцію на ліцензію “Модуль РРО” подовжено, знижка 70% від повної вартості ліцензії буде діяти протягом січня 2021 року. Вартість ліцензії “Модуль РРО” становитиме 150,00 грн.


Ліцензія “Модуль РРО” надає можливість використовувати програму як програмний реєстратор розрахункових операцій для фіскалізації електронних чеків в Державній податковій службі України.

Фіскалізація чеків здійснюється за допомогою методів АРІ фіскального сервера. В рамках ліцензії користувач може друкувати фіскалізовані чеки або ж відправляти їх на емейл покупцю; робота каси здійснюється як в онлайн, так і офлайн режимах, передбачених законодавством.

Обмін даними з обліковою системою, зокрема 1С, забезпечується завдяки зовнішній обробці для реєстрації чеків в 1С або ж методам взаємодії через СОМ-інтерфейс.

Імпорт номенклатур з 1С до Арт-Звіт Pro здійснюється за допомогою зовнішньої обробки для імпорту довідника номенклатур.

Даний тип ліцензії є оптимальним для невеликих точок продажу з однією або декількома касами, розрахунки в яких здійснюються готівкою або банківською карткою через POS-термінал, та надає можливість спростити роботу касирів і пришвидшити обслуговування клієнтів.

Як результат, продавець має можливість сформувати, підписати та зареєструвати у фіскальному сервері ДПС України електронний чек, а покупець – отримати цей чек з фіскальним номером та QR-кодом на емейл, у мессенджер або ж його роздруківку на папері. В цьому варіанті рішення і каси і програмний реєстратор операцій встановлені на один ПК. Головною перевагою десктопного варіанту є встановлення програми на ПК, адже у разі виникнення проблем з інтернетом або відсутності з’єднання з фіскальним сервером контролюючого органу користувач без проблем може продовжувати реєструвати чеки в режимі офлайн впродовж 36 годин за сесію, 168 годин за місяць. Весь цей час чеки зберігатимуться локально, тобто безпосередньо у програмі. Програма присвоює їм фіскальні номери у межах офлайн сесії, після відновлення з’єднання всі чеки фіскалізуються автоматично на сервері контролюючого органу.

Обмін даними з обліковими системами, наприклад 1С, забезпечується за допомогою інтеграційних методів зовнішньої обробки для реєстрації чеків, методів взаємодії через СОМ-інтерфейс або ж простим імпортом довідника номенклатур товарів з csv-файлу. Опис всіх перелічених методів наявний у розділі “Інсталяції”.

Фішкою нашого рішення є зручний та доступний інструмент “Моніторинг РРО” для контролю реєстрації чеків по всім касам/точкам продажу/господарським одиницям підприємства. Завдяки вбудованому графічному аналізатору користувач має можливість швидко та у зрозумілому вигляді отримати інформацію, здійснювати моніторинг та аналіз діяльності підприємства. Даний інструмент стане в нагоді головному бухгалтеру та керівнику для прийняття зважених оперативних рішень.

Вас може зацікавити