21 Лютого 2020 р.

Cистема моніторингу рівнемірів і витратомірів (СІУР). Автоматичне формування звітності на основі показників системи.

news-img1

Шановні користувачі!


У версії 5.5.9 додано можливість автоматичного заповнення звіту J/F0210401 – Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального на основі показників системи моніторингу рівнемірів і витратомірів (СІУР).

Cистема моніторингу рівнемірів і витратомірів (СІУР). Автоматичне формування звітності на основі показників системи. ǀ Арт-Звіт Pro 

Розроблений функціонал буде корисним розпорядниками акцизних складів, які на виконання вимог Постанови КМУ от 22 листопада 2017 р. № 891 “Про затвердження Порядку ведення Єдиного державного реєстру витратомірів-лічильників і рівнемірів-лічильників рівня пального у резервуарі, передачі облікових даних з них електронними засобами зв’язку” зобов’язані щодня (крім днів, у які акцизний склад не працює) передавати облікові дані з них електронними засобами зв’язку до Державної податкової служби України (ДПС).


Державна податкова служба України надала роз’яснення щодо відповідальності за неподання до ДПС довідки про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу та залишків, згідно яких передбачено накладення штрафу в розмірі 1 000 грн за кожний неподаний своєчасно з вини розпорядника акцизного складу електронний документ, що містить дані про фактичні залишки пального та обсяг обігу пального, до центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну податкову та митну політику.


Тож розробник програми Арт-Звіт Pro подбав про користувачів-розпорядників акцизних складів і реалізував автоматичне формування та заповнення даними з системи моніторингу резервуарів “СІУР” довідки про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального. Детальна інструкція щодо створення звіту J/F0210401 – Довідка про зведені за добу підсумкові облікові дані щодо обсягів обігу (отримання/відпуску) та залишків пального на акцизному складі пального за посиланням.

Вас може зацікавити